Login to save

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Ota Yhteyttä

After-sales Support:


 

Kysymyksiä koskien Tilauksen tila ja muu myynninjälkeinen tuki, Kirjaudu Tilaukseni ja napsauta tilausta, johon tarvitset apua. Yksityiskohtaisen tilauksen sivulta voit helposti tarkistaa tilauksen yksityiskohdat, seurata tilauksen etenemistä.

Jos sinulla on kysyttävää tai valituksia vastaanotetuista tuotteista, ota meihin yhteyttä.

Kaikki myynnin jälkeiset tiedustelut käsitellään huolellisesti. Vastaamme heti, kun tulos on saatu, ole kärsivällinen. Yksikään kysely ei jää vastaamatta.

Voit lähettää valituksen vaiheiden mukaisesti, tiimimme hoitaa sen yhden työpäivän kuluessa. Tarkista tilisi säännöllisesti saadaksesi uusimman päivityksen, saat ilmoituksen sähköpostitse samanaikaisesti. Vastaamme kaikkiin kyselyihin yleensä yhden työpäivän sisällä.

 

Myyntiä edeltävä tuki:


 

Jos sinulla on kysyttävää ennen tilauksen tekemistä, käy ystävällisesti ohjekeskuksessa. Ohjekeskus tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Lisäksi meillä on ystävällisiä palvelun edustajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua. Pyrimme tarjoamaan sinulle erinomaista asiakaspalvelua, ja teemme kaikkemme parantaaksemme ostoskokemustasi. Jos sinulla on kysyttävää, huomautuksia tai neuvoja, ota rohkeasti yhteyttä.

Sähköposti: [email protected]

 


 

Lähetä kyselysi

* Pakolliset kentät