Login to save

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Laatutakuu

luotettu

Luottaa yli 200 000 asiakasta ja jatka laskentaa. missysin on yksi maailman johtavista hää- ja juhlamekkojen toimittajista, jolla on hyvä maine tarjota täydellisiä mekkoja mihin tahansa tilanteeseen. Teemme kauniita mekkoja naisille ja tytöille maailmanlaajuisesti päivittäin, ja tyytyväisten morsiamien määrä kasvaa jatkuvasti.

Räätälöity räätälöity

Kaikki hää- ja juhlapuvut ovat muokattavissa. Jokainen pala on räätälöity yksilöllisesti asiakkaan meille tarjoamien kokojen ja mittojen mukaan.

Paras laatu

Palveluksessa ovat parhaimmat ompelijat ja kokeneet suunnittelijat, jotka käyttävät viimeisintä tuotantotekniikkaa pukeutumisen räätälöintiin. Lakit ja mekot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joissa on hieno käsityö. Täysin vuorattu käsin ommeltujen helmien ja koristeiden kanssa.

Upea toimitus

Toimitus maailmanlaajuisesti, lyhyillä toimitusajoilla ja kohtuullisella toimitusmaksulla. Pitkäaikaiset suhteet ympäri maailmaa tunnettuihin liikenteenharjoittajiin takaavat tilauksesi turvallisen ja nopean takan kotiovellesi.

Erinomainen asiakaspalvelu

Riippumatta siitä, kuka ja missä olet, kun haluat tehdä tilauksen tai antaa meille arvokkaita neuvoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä milloin tahansa. Arvostamme suhdetta sinuun, minkä vuoksi asiakaspalvelumme on täällä auttamassa. 24/7 live chat-palvelu on käytettävissä kaikkien kyselyjen vastaanottamiseen. Tyytyväisyys on tärkein prioriteettimme.