Login to save

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Käyttöehdot

YLEISKATSAUS

Vierailemalla sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, sitoutuudut “Palvelumme” ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (“Palvelun ehdot”, “Ehdot”), mukaan lukien nämä lisäehdot ja ehdot ja käytännöt joihin tässä viitataan ja / tai saatavana hyperlinkillä. Nämä palvelusehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoittamatta käyttäjiä, jotka ovat selaimia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällön avustajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin siirryt verkkosivuillemme tai käytät niitä. Käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa tai käyttämällä sitä, sitoudut noudattamaan näitä palvelusehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä palvelusehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin palvelusehtoihin.

Kaikiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen myymälään, sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivuillemme. Sinun vastuullasi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustosi käyttö tai pääsy verkkosivustolle muutosten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä.

OSA 1 - Verkkokaupan ehdot

Hyväksymällä nämä palvelusehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen omassa osavaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen omissa osavaltiossasi tai maakunnassa ja olet antanut meille suostumuksesi anna minkä tahansa alaikäisten huollettavasi käyttää tätä sivua. Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, äläkä myöskään riko palvelun käytössä lainkäyttövaltasi lakeja (mukaan lukien, mutta rajoittumatta, tekijänoikeuslakit).

Et saa välittää haittaohjelmia, viruksia tai tuhoavia koodeja.

Minkä tahansa Ehdon rikkominen johtaa palvelusi välittömään lopettamiseen.

OSA 2 - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomasti ja siihen voi liittyä (a) lähetyksiä eri verkoissa; ja b) muutokset verkkojen tai laitteiden yhdistämistä koskevien teknisten vaatimusten mukauttamiseksi ja mukauttamiseksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen välityksellä tapahtuvan siirron aikana. Sitoudut olemaan jäljentämättä, jäljentämättä, kopioimasta, myymättä, myymättä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai mihin tahansa yhteyshenkilöön verkkosivustolla, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman erillistä kirjallista lupaa .

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain mukavuuteen eivätkä ne rajoita näitä ehtoja tai muuten vaikuta niihin.

OSA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AIKAISUUS

Emme ole vastuussa siitä, että tällä sivustolla saatavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleiseen informaatioon, eikä siihen pitäisi luottaa tai sitä pitäisi käyttää ainoana päätöksentekoperusteena ottamatta huomioon ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai aikataulullisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuulla.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne annetaan vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollemme. Hyväksyt, että sivustosi muutosten seuraaminen on sinun vastuulla.

OSA 4 - PALVELUN JA Hintojen MUUTOKSET

Tuotteidemme hintoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai sen osan tai sisällön) ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle Palvelun muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeyttämisestä tai keskeyttämisestä.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntömme mukaisesti.

Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti tuotteidemme värit ja kuvat, jotka näkyvät kaupassa. Emme voi taata, että tietokoneesi näytön näytön värit ovat tarkkoja.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä kenelle tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikkia tuotteiden kuvauksia tai tuotteiden hinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, meidän yksinomaisen harkintansa mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa mikä tahansa tuote milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tarjoukset tuotteille tai palveluille ovat mitätön, jos se on kielletty.

Emme takaa, että minkä tahansa ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelun mahdolliset virheet korjataan.

OSA 6 - LASKEMISEN TARKASTUS JA TILINPÄÄTÖS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästäsi tilauksia. Voimme oman harkintansa mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti ostetut määrät. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalle asiakastilille tai samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilauksia, jotka käyttävät samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tilaukseen tai peruutamme sen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekohetkellä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka ainoan harkintamme mukaan näyttää olevan jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiä.

Sitoudut toimittamaan nykyiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista myymälässämme tehdyistä ostoksista. Suostut päivittämään tilisi ja muut tiedot viipymättä, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, luottokorttisi numerot ja viimeisen voimassaolopäivän, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Katso yksityiskohdat palautuskäytännöstämme.

OSA 7 - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Tietyt Palvelumme kautta saatavissa olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää materiaaleja kolmansilta osapuolilta.

Tämän sivuston kolmansien osapuolien linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa emmekä ole vastuussa mistään kolmansien osapuolien materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai vahingoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kauppojen, jotka liittyvät kolmansien osapuolien verkkosivustojen ostoon tai käyttöön. Tutustu tarkkaan kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin aloitat minkään tapahtuman. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

OSA 8 - KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT ESITTELYT

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä erityisiä huomautuksia (esimerkiksi kilpailuilmoituksia) tai ilman meiltä pyyntöä, lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten (yhdessä 'kommentit'), hyväksyt sen, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muuten käyttää millä tahansa välineellä kommentteja, jotka lähetät meille. Meillä ei ole eikä ole velvollisuutta (1) pitää kommentteja luottamuksellisina. (2) korvauksen maksaminen mahdollisista kommentteista; tai (3) vastata kommentteihin.

Meillä voi olla, mutta meillä ei ole velvollisuutta valvoa, muokata tai poistaa sisältöä, jonka olemme harkinnan mukaan lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, kunnianvalvovia, loukkaavia, pornografisia, säädytöntä tai muuten epäoikeudenmukaisia tai loukkaamme osapuolten immateriaalioikeuksia tai näitä palvelusehtoja.

Hyväksyt, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyys, henkilöllisyys tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Hyväksyt lisäksi, että kommenttisi eivät sisällä lamauttavaa tai muuten lainvastaista, väärinkäyttävää tai säädytöntä materiaalia tai sisältävät tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat jollain tavalla vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, teeskennellä olevansa joku muu kuin sinä tai johtaa harhaan meitä tai kolmansia osapuolia muulla tavalla harhaan kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa tekemistäsi huomautuksista ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta mistään kommentista, jonka olet lähettänyt sinulle tai kolmannelle osapuolelle.

OSA 9 - HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA

Henkilökohtaisten tietojen lähettämistä kaupan kautta säätelee tietosuojakäytäntömme.

OSA 10 - VIRHEET, epätarkkuudet ja poistot

Toisinaan sivustollamme tai palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät typografisia virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuoteselosteisiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, tuotteen lähetysmaksuihin, kuljetusaikaan ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelun tai minkään muun siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, paitsi jos laki vaatii. Palvelussa tai millään siihen liittyvällä verkkosivustolla ei ole määritetty mitään päivitys- tai päivityspäivämäärää, joka viittaa siihen, että kaikkia Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty.

OSA 11 - Kielletty käyttö

Muiden palvelusehdoissa esitettyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen; b) pyytää muita tekemään laittomia tekoja tai osallistumaan niihin; c) rikkoa kaikkia kansainvälisiä, liittovaltion, provinssien tai osavaltioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; (d) loukkaa tai rikkoa immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) häiritä, väärinkäyttää, loukkaa, vahingoittaa, kunnianloukkaus, loukkaus, halventaa, uhkailla tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisyyden, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) toimittaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) virusten tai muun tyyppisen haitallisen koodin lähettäminen tai lähettäminen, jota käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaisia ​​tietoja; (i) spämmiin, phishiin, pharmiin, tekosyyn, hämähäkkiin, indeksointiin tai kaapimiseen; j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) häiritä Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia tai kiertää niitä. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön kielletyn käytön loukkaamisesta.

OSA 12 - VAKUUTTAMINEN TAKUISTA; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, että emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelusi käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä on yksin vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelun kautta sinulle toimitetut tuotteet ja palvelut (lukuun ottamatta meitä nimenomaisesti ilmoittamia) toimitetaan "sellaisena kuin se on" ja "käytettävissä" käytettäväksi ilman minkäänlaisia ilmaisua, takuita tai minkäänlaisia ehtoja, joko nimenomaisia tai implisiittinen, mukaan lukien kaikki implisiittiset takuut tai kaupallisuuden, kaupallisen laadun, sopivuuden tiettyyn tarkoitukseen, kestävyys, otsikko ja rikkomisen ehdolliset ehdot.

Missysin LIMITED ei missään tapauksessa saa johtaa johtajamme, virkamiehiä, työntekijöitä, tytäryhtiöitämme, edustajia, urakoitsijoita, harjoittelijoita, toimittajia, palveluntarjoajia tai lisenssinantajia vastuusta vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai muista suorista, epäsuorista, satunnaisista, rankaisevista, erityisistä, tai kaikenlaiset välilliset vahingot, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, jotka perustuvat sopimukseen, vahingonkorvaukseen (mukaan lukien huolimattomuus), tiukka vastuu tai muut, jotka johtuvat minkä tahansa palvelun tai palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai muusta palvelun tai tuotteen käyttöön liittyvästä vaatimuksesta, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, minkä tahansa sisällön virheet tai puutteet, tai kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka aiheutuvat palvelun tai palvelun kautta lähetetyn, lähetetyn tai muuten saatavana olevan sisällön (tai tuotteen) käytöstä, vaikka heille ilmoitettaisiin niiden mahdollisuudesta. Koska eräät valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahingonkorvausvastuiden poissulkemista tai rajoittamista, näissä valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme on rajoitettava lain sallimissa rajoissa.

OSA 13 - VAHINGONKORVAUS

Suostut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään vaarattomia missysin LIMITED: tä ja emoyhtiöitämme, tytäryhtiöitämme, yhteistyökumppaneitamme, virkamiehiä, johtajia, edustajia, urakoitsijoita, lisenssinantajia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitämme, vaarattomia mistään vaatimuksesta tai vaatimuksesta, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, jotka kolmannet osapuolet ovat maksaneet näiden palvelusehtojen tai niiden mukana olevien asiakirjojen rikkomuksesta johtuen tai johtuen siitä, että olet rikkonut lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

OSA 14 - ERILLISYYS

Siinä tapauksessa, että mikä tahansa näiden palvelusehtojen määräys on todettu laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällaisen tarjouksen on kuitenkin oltava täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa, ja täytäntöönpanokelvottoman osan katsotaan olevan irrotettu näistä käyttöehdoista. Tiedoksianto, tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 15 - PÄÄTTYMINEN

Osapuolten velvoitteet ja vastuut, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää, säilyvät tämän sopimuksen voimassaolon päättymisen jälkeen kaikissa tarkoituksissa.

Nämä Palveluehdot ovat voimassa, elleivät sinä tai meitä lopeta, ja kunnes ne ovat päättäneet. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää Palveluitamme tai kun lopetat sivustomme käytön.

Jos yksinoikeudellisessa päätöksessämme epäonnistut tai epäilet, että et ole noudattanut näitä palvelusehtoja koskevia ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja sinä olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään lukien; ja / tai vastaavasti voi estää sinua pääsemästä Palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).

Ei-julkista arvostelua. Toimikauden aikana ja sen jälkeen hyväksyt toimenpiteet, joiden tarkoituksena on tai joiden voidaan kohtuudella odottaa vahingoittavan Yhtiötä tai sen mainetta tai joiden voidaan kohtuudella odottaa johtavan Yhtiölle ei-toivottuun tai epäsuotuisaan julkisuuteen siinä tapauksessa, että sinä ole kuullut meiltä vähintään 4 työpäivää. Jos rikkomme tätä ehtoa, varaamme meille oikeuden irtisanoa sopimus ilman korvauksia.

OSA 16 - KOKO SOPIMUS

Jos emme käytä tai täytä mitään näiden palvelusehtojen oikeuksia tai säännöksiä, ei tarkoiteta luopumista tällaisesta oikeudesta tai säännöksestä.

Nämä Palvelun ehdot ja kaikki meille tällä sivustolla julkaistut tai Palveluun liittyvät käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidän välillämme ja hallitsevat Palvelun käyttöä, korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestit ja ehdotukset , olipa se suullinen tai kirjallinen, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta rajoittumatta, kaikki käyttöehtojen aikaisemmat versiot).

Mitään epäselvyyksiä näiden palvelusehtojen tulkinnassa ei tule tulkita valmistelijaa vastaan.

OSA 17 - PALVELUJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan päivittää, muuttaa tai korvata mitä tahansa näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja muutoksia verkkosivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustoltamme säännöllisesti muutokset. Jatkuva verkkosivustomme tai palvelusi käyttö tai pääsy verkkosivustollemme tai Palveluun näiden palvelusehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä.

OSA 18 - TOIMITUKSET JA SOVELLETTAVAT TULLIT JA VEROT

Riippuen maasta, johon ohjeet meitä lähettämään tilauksesi, tilauksestasi voidaan kantaa tuontiveroja, tulleja ja maksuja ja / tai muun tyyppisiä julkisia veroja, tulleja tai maksuja (yhdessä ”tullit ja verot”). Olet vastuussa kaikkien tällaisten maksujen ja verojen maksamisesta riippumatta siitä, milloin sinua veloitetaan tai veloitetaan veroista ja veroista. Meillä ei ole valvontaa näihin maksuihin, koska tullipolitiikka vaihtelee suuresti maasta toiseen. Kun teet tilauksen, jota veroihin ja veroihin sovelletaan, sinun maksettavien tullien ja verojen laskenta voi tapahtua vasta tilauksen tekemisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen kerta, kun opit sinulle veloitettujen tullien ja verojen määrästä, ei välttämättä ole ennen kuin olet vastaanottanut luottokorttilaskun tai kuitin meiltä lähetyksen mukana. Joissakin tapauksissa tullien ja verojen laskeminen voi aiheuttaa toimitusviiveen, joka ylittää alkuperäisen toimitusarviomme.

Missysin.fi: tä ylläpitää Dylan Queen limited

Company name:IMERLE LTD

Address:Union House, 111 New Union Street, Coventry, England, CV1 2NT