Login to save

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Huomio & Hoito

Tuotteiden ulkoistaminen

Hallitsemme ja luokittelemme suurta määrää luotettavia valmistajia heidän erityisen pätevyytensä perusteella, rakennamme myös erilliset profiilit jokaiselle toimittajalle, jonka kanssa työskentelemme, ja arvioimme ne standardien mukaan, kuten: Positiivinen kommentti ansaittu, tilausten kestoaika keskimäärin jne. Tällä sivustolla on kausijulkaisu arviointi olemassa olevasta toimittajaluettelosta, jotta voidaan poistaa ne huonosti suoritetut toimittajat, pitää vain hyvin toimivat ja asiakaslähtöiset valmistajat.

Tilausvahvistus

Kuten vaatetusteollisuudessa, mekon koko ja väri ovat herkkiä elementtejä, jotka voivat pilata asiakkaamme ostoskokemuksen helposti. Jotta paremmin voitaisiin ratkaista nämä kertoimet, perustimme asiakaspalveluosastoon tilauksen vahvistusyksikön; Tämän yksikön on vahvistettava tilauksen kaikki yksityiskohdat.

Tuotteen tarkastus

Tarkistamme tuotteen uudelleen ennen sen toimittamista, vaikka tiedämmekin, että kaikki valmistajat ovat luottamuksen arvoisia. Näin se menee:

1. Tuotteesi valmistetaan tarkalleen meidän järjestämän aikataulun mukaisesti, ja tuotettu tuote siirretään keskustamme tarkastamaan ryhmä korkeasti koulutettuja tarkastajia valmistumisen jälkeen.

2. Suoritetaan perustarkastus varmistaaksemme, että tuote on tilauksen mukainen, ja saimme kaikki tilauksessasi määritetyt yksityiskohtaiset vaatimukset.

3. QC-tiimimme suorittaa perusteellisen tarkastuksen varmistaakseen, että tuotteen laatu vastaa kansainvälisiä ISO-laatustandardeja. Kaikki tuotteet, jotka eivät täytä QC-standardejamme, palautetaan korvaaviksi.

4. Niiden tuotteiden osalta, jotka säilyivät QC-tarkastuksessa, siirretään pakkausryhmälle.

Tuotteen pakkaus

Pakkausryhmämme pitää hyvää huolta jokaisesta heille siirretystä tuotteesta mahdollisten vaurioiden välttämiseksi pakkausprosessin aikana. Pakkaushenkilöstömme ottaa käyttöön monia uusia tapoja vahvistaa ulkoisia laatikoita, jolloin paketista tulee ilmatiivisempää, vesikattoa ja paineenkestävää. He myös synkronoivat toimitusaikataulun suurten kuriirien, kuten UPS, DHL, EMS, ja näiden kanssa ponnisteluja, voimme aina saada hyvät tavarat, jotka toimitetaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan varhaisimmalla käytettävissä olevalla lennolla.

Pakettien seuranta

Pian paketin lähettämisen jälkeen logistiikkakeskuksemme ja järjestelmämme lähettävät sinulle sähköpostin, joka sisältää seurantanumerosi automaattisesti; voit alkaa seurata mistä pakettisi saapui heti; Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että velvollisuutemme päättyy tähän, koska vastuumme siirretään nyt takaisin asiakaspalveluosastoon ja asiakaspalvelumme edustaja odottaa aina puolellanne, kunnes paketti saapuu turvallisesti ovellesi, mikä tärkeintä ovat tyytyväisiä vastaanotettuihin esineisiin.

Ohessa otamme vaatteita havainnollistamiseksi, mikä ei välttämättä tarkoita, että erikoistuisimme vain vaateteollisuuteen. Onko koskaan järkyttynyt ovesi saapuneesta tuotteesta, joka on erittäin korkeaa laatua tai sopii täydellisesti kokoon? Sivustollamme lähdetiimimme on aina kaivannut ja päivittänyt toimittajaluetteloamme varmistaaksemme, että jokaisella tukkukauppiaallamme, jälleenmyyjällämme tai loppukäyttäjällämme voi olla ajan tasalla olevat tuotteet halvimmalla hinnalla.

Kuinka puhdistaa ja säilyttää?

Tietoja siivouksesta

Paras mahdollinen tapa puhdistaa hääpuku tai iltapuku perusteellisesti ennen sen varastointia on viedä mekko korkealaatuiselle, ammattimaiselle puhdistusaineelle, joka on erikoistunut hääpukuihin ja iltapukuihin. Jos puku on silti erittäin puhdas vain muutamalla pienellä tahralla, on olemassa tapoja, joilla ihminen voi hoitaa tai puhdistaa pukun kotona.

1. Selvitä, mistä kankaasta mekko on valmistettu. Jos vaate on silkkiä, pitsiä tai vintage-pukua, on parempi, että ammattilainen puhdistaa sen.

2. Tarkasta mekko huolellisesti löytääksesi tahrat, mukaan lukien hikoilun tahrat, ruuat, nesteet ja meikki. Jos mekko on täyspitkä, helma todennäköisesti on kerännyt likaa.

3. Käytä valkoista, kuivaa, imukykyistä kangasta satiinin kevyeksi ruuvaamiseen sopivan puhdistusnesteen levittämisen jälkeen seuraavassa vaiheessa kuvatulla tavalla. Ennen kuin levitä mitään nestettä tai puhdistusainetta tahraan, testaa se vähemmän näkyvällä kangasosalla, jotta mekko ei värjä.

4. Levitä vetyä viini-, hiki- ja veritahroihin. Vetyperoksidi voi kuitenkin valkaista kankaita, joten älä anna sen istua kankaan päällä liian kauan, jos mekko on muuta väriä kuin valkoinen. Levitä muste tahroja kevyellä sumulla hiuslakkaa. Levitä öljyisiä tahroja, kuten meikkejä tai ruokia, kuivapesuliuottimella tai saippuan ja veden seoksella.

5. Kun olet tahrannut niin paljon tahraa kuin mahdollista, levitä muutama tippa valkoista etikkaa ja blotti uudelleen. Seuraavaksi huuhtele kankaan alue vedellä, pyyhi uudelleen ja anna alueen kuivua.

6. Likaisen helman puhdistamiseksi liota helminauhaa muutama tunti lämpimässä vedessä, johon on sekoitettu pesuainetta. Varmista, että loput pukeutumisesta on vettä. Hiero helminauhaa hammasharjalla sudsy-vedellä kaiken lian löysäämiseksi. Huuhtele huolellisesti vedellä.

7. Älä ripusta pukeutumista ripustimeen kuivuaksesi sen puhdistamisen jälkeen. Märkä kangas on raskasta ja mekko voi venyä tai repiä. Aseta sen sijaan mekko puhtaan kuivaushyllyn päälle. Telineen tulee olla muovipäällysteinen tai vinyylipäällysteinen, koska puiset sirut voivat repiä mekko tai ruoste metallista voi tahrata mekko.

Tietoja säilyttämisestä

Jos pidät vaatteesi säilyttämisessä yhtä paljon huolta kuin valitessasi, sitä voi nauttia perintö perintötekijöinä tulevien sukupolvien ajan.

1. Tallenna mekkoasi tullut laukku tai tuo mukanaan muovipussi suojaamaan mekko matkalla puhdistajalle.

2. Pyydä puhdistusaineeltasi erityistä happovapaaa laatikkoa pukeutumisen säilyttämistä varten ja pakata se happovapaan pehmopaperiin. Voit myös ripustaa mekon vartaloon ompelemalla hihnat, jotka ovat hiukan lyhyempiä kuin vyötärö vyötäröllä, asettamalla pehmustetulle ripustimelle ja käärettämällä puhtaalle valkoiselle puuvillalevylle.

3. Säilytä mekko maltillisessa, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.

4. Tarkasta mekko jokaisena vuosipäivänä tarkistaaksesi, onko siinä värjättyjä alueita tai tahroja, ja anna mekko "hengittää".